Рецептом смачного пісочного печива поділився відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко. І готується таке печиво на основі смальцю.
Читайте також: Ароматне печиво до чаю за 20 хвилин: у магазині такого смачного точно не знайдете – найкращий рецепт
Саме смальц надає тісту неймовірної м’якості та розсипчастості, а також відчуття ніжності в роті, при цьому присмак смальцю залишається непомітним.
Зазначимо, що печиво на смальці було дуже популярним у 90-ті роки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Якою буде погода в Україні найближчими днями. Прогнози від синоптиків.
Частина українців може зареєструватися на отримання грошової допомоги від міжнародного благодійного фонду.
Газовики зробили важливе попередження споживачам газу. У кого можуть бути перебої з газопостачанням.
Відкрито онлайн-реєстрацію на отримання продуктових наборів. Встигніть заповнити заявку.
У березні 2025 року в Україні проіндексують не лише пенсії. Хто ще може розраховувати на…
Мирні міста України продовжують потерпати від обстрілів російських військ. За даними Генштабу, ситуація на фронті…