Середа, 19 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайхрусткіші та найсмачніші рогалики: додайте в тісто 1 ложку секретного компонента

Найхрусткіші та найсмачніші рогалики: додайте в тісто 1 ложку секретного компонента

Этот материал также доступен на русском языке
Рогалики - улюблені ласощі багатьох і якщо ви в пошуку вдалого рецепту, обов'язково з хрустким тістом, то пропонуємо вам поекспериментувати.

Сімейним рецептом рогаликів поділилися автори Telegram-каналу “Бабусині рецепти”.

Вам буде цікаво: Рогалики за бабусиним рецептом з натуральних продуктів – ароматні, пісочні та смачні

“Скуштувавши один рогалик і зупинитися просто неможливо – рука сама тягнеться за наступними”, – діляться своїми відчуттями від випічки автори рецепту.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла;
  • 200 г сметани;
  • 1 ст. л. горілки (саме вона надає крихкості);
  • 1 г солі;
  • 300 г борошна;
  • 30 г цукрової пудри;
  • начинка на ваш вибір.

 

Приготування:

  1. Просійте борошно на робочу поверхню і додайте до нього щіпку солі.
  2. Охолодіть вершкове масло в морозильній камері, потім натріть його в борошно і перемішайте масу руками до стану крихти.
  3. Влийте сметану і додайте горілку, ретельно замісіть тісто.
  4. Поділіть отримане тісто на шість рівних частин.
  5. Сформуйте з кожної частини кульки, помістіть їх у миску, накрийте плівкою та приберіть у холодильник на дві години.
  6. Після цього дістаньте тісто, обваляйте кожну кульку в борошні і розкачайте в тонкі кола. Наріжте їх на вісім рівні трикутники.
  7. На край кожного трикутника покладіть начинку і акуратно заверніть у рогалик.
  8. Викладіть рогалики на лист і випікайте при температурі 200 °C протягом 20 хвилин.
  9. Готові рогалики помістіть у миску і посипте цукровою пудрою.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні