Котлети готуються просто і виходять неймовірно смачними.
Ідеальним рецептом котлет із печінки поділилася кулінарна майстриня Ольга Рябенко.
Вам буде цікаво: Котлети будуть просто спливати соком: додайте у фарш незвичайний інгредієнт – так ви ще не готували
Печінка – це справжня скарбниця заліза, білка і життєво важливих мікроелементів. Вона сприяє покращенню кровотворення, зміцнює імунну систему та надовго дарує почуття ситості.
Така страва сподобається навіть тим, хто не є фанатом печінки.
Читайте також:
Нестійка мінлива погода також впливає на самопочуття людей.
Хороша постава – це не лише краса, а й здоров'я. При неправильній поставі можуть поступово…
Чи можна покращити зір за допомогою вправ? Якби ми не лінувалися і наполегливо займалися гімнастикою…
Весна, і традиційно жінки, та й чоловіки теж, згадують про те, що треба підготуватися до…
Щоб не страждати від весняного авітамінозу, до раціону слід включати якнайбільше страв зі свіжих овочів.…
Записатися на прийом, подати заяву на перерахунок пенсії, отримати житлову субсидію чи пільги - все…