Ситна намазка на хліб
Інгредієнти:
- Вершкове масло — 200 грамів,
- бекон — 150 грамів,
- зелена цибуля — 70 грамів,
- часник — 3 зубчики,
- сіль, мелений перець, копчена паприка — за смаком.
Приготування:
- На добре розігрітій сковорідці обсмажити нарізаний дрібною соломкою бекон. Готувати слід доти, доки весь зайвий жир не розтопиться.
- Перекладіть бекон на серветку або паперовий рушник, щоб прибрати олію.
- Нарізати дрібно цибулю і додати її до вершкового масла кімнатної температури.
- Додати бекон і спеції за смаком.
- Усі інгредієнти ретельно перемішати, помістити в баночку і покласти застигати в холодильник.
Готову намазку можна не тільки використовувати для бутербродів, її також можна подавати як соус з картоплею, макаронами або кашею.
Надія Петрівна, м. Полтава
Вас також можуть зацікавити новини: