Млинці можна і потрібно готувати будь-якої пори року, тому що це дуже проста і дуже смачна страва. Але в Масляний тиждень популярність млинців злітає надзвичайно високо. Особливо смачні млинці фаршировані.
Млинці можна подавати просто зі сметаною, але якщо трохи постаратися, вийде безліч смачних і ситних начинок. Ось кілька недорогих і простих варіантів.
Відваріть картоплю і яйця, натріть їх на тертці. Дрібно наріжте філе оселедця, обсмажте цибулю. Змішайте всі інгредієнти з невеликою кількістю майонезу. Загорніть начинку в млинці.
Обсмажте дрібно нарізані гриби з цибулею до готовності. За бажанням додайте відварені яйця і трохи тертого сиру. Загорніть суміш у млинці.
Змішайте м’який козячий сир (або молоду бринзу) з дрібно нарізаною зеленню кропу або петрушки. Намажте суміш на млинець і скрутіть його.
Приготуйте картопляне пюре і змішайте його з обсмаженими грибами та цибулею. Загорніть начинку в млинці.
Змішайте сир із дрібно нарізаною зеленню та невеликою кількістю сметани. Посоліть за смаком і використовуйте як начинку для млинців.
Читайте також:
Ріпчаста цибуля – допомагає зробити улюблені страви ще смачнішою та ароматнішою, а також насичує наш…
24 лютого очікуються опади на Донбасі.
Подорожувати в будь-якому віці – це завжди про класні емоції та незабутні враження, тому важливо…
Якою очікується сонячна активність на 24 лютого
Тиждень 24 лютого – 2 березня несе у собі подих змін. Марс виходить із ретрофази,…
У 2025 році Масляна (Сирна седмиця) пройде з 24 лютого по 2 березня. Прощена неділя…