Раніше ми давали рецепт найкращого салату для швидкої вечері.
Вінегрет — класичний салат, який має безліч варіантів приготування. Сьогодні пропонуємо спробувати особливий рецепт із додаванням оселедця. Такий варіант виходить дуже смачним, поживним і точно стане улюбленою стравою на вашому столі!
Інгредієнти:
- 3 шт. буряка
- 4 шт. картоплі
- 2 шт. моркви
- 1 шт. цибулі
- 2 шт. філе оселедця
- 1 банка консервованої квасолі
- 2 шт. маринованих огірків
- Зелена цибуля
- Сіль — за смаком
- 4-5 ст. л. домашньої олії
- Фольга для запікання овочів.
Приготування:
1. Підготовка овочів
Овочі для вінегрету краще запікати в духовці — так вони стають ароматнішими та смачнішими. Промийте буряк, моркву і картоплю. Викладіть їх на деко, накрийте фольгою, щільно защипнувши краї, щоб фольга слугувала кришкою. Запікайте в розігрітій до 200°C духовці: картоплю і моркву — 40 хвилин, буряк — 60 хвилин. Перевіряйте готовність ножем. Після запікання дайте овочам охолонути, а потім очистьте їх від шкірки.
2. Нарізка інгредієнтів
Наріжте кубиками картоплю, моркву, цибулю, мариновані огірки, філе оселедця та зелену цибулю. Покладіть усе в одну миску, додайте консервовану червону квасолю. Окремо наріжте буряк кубиками та складіть у окрему посудину.
3. Змішування салату
Безпосередньо перед подачею до столу з’єднайте овочі з буряком, додайте сіль (обережно, адже до салату входять солоні інгредієнти) та заправте запашною домашньою олією. Ретельно перемішайте.
Ваш смачний вінегрет із оселедцем готовий! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини: