Новини

Так рибу ви ще не солили: для набуття найніжнішого смаку потрібно додати секретний інгредієнт

Як засолити червону рибу, щоб вона вийшла ще смачнішою? Додайте секретний інгредієнт, який надасть їй неповторного аромату та ніжності. Це коньяк. Обов’язково скуштуйте цей простий рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальний оселедець у маринаді.

Інгредієнти:

  • червона риба – 0,5 кг
  • сіль – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • коньяк – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Засипте сіль у миску.
  2. Додайте до солі цукор і влийте коньяк. Усе ретельно перемішайте.
  3. Викладіть суміш на рибу і добре розітріть.
  4. Відправте в холодильник на 24 години або у вакуумний посуд на 12 годин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Допомога родинам, які постраждали від війни: стали відомі деталі реєстрації

Розпочато реєстрацію на отримання грошової допомоги для родин, які опинилися у складних умовах через війну.…

22/02/2025 10:29
  • Новини

Мобілізація після 55 років: кого можуть призвати до війська

В Україні триває мобілізація, проте для чоловіків після 50 років діють особливі умови. Кого можуть…

22/02/2025 09:34
  • Новини

На Київщині через атаку російських БпЛА загинула людина – зведення 22 лютого

Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах одного ракетного удару із застосуванням двох…

22/02/2025 08:31
  • Новини

Нові правила виходу на пенсію: скільки років стажу потрібно у 2025 році

З 1 січня 2025 року в Україні зростають вимоги до страхового стажу для виходу на…

22/02/2025 07:28
  • Новини

Свята та народні прикмети 22 лютого – чому сьогодні краще не планувати далеку подорож

Цього дня відзначають 24 щорічні свята, з деякими з них ми хотіли б Вас познайомити…

22/02/2025 06:31
  • Новини

Найбільш повітряний і ніжний: рецепт простого пирога «12 ложок» із звичайних інгредієнтів

Головна особливість цього пирога, що всі інгредієнти вимірюються ложками та додаються у кількості 12 ложок.…

22/02/2025 05:29