Новини

Ця популярна та улюблена багатьма риба може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань

Часте вживання солоної риби у великій кількості може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань, переконує головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде, пише «Крапка».

До канцерогенів першої групи разом із переробленим м’ясом відносять солону рибу, приготовлену шляхом маринування та соління.

Чим небезпечна солона риба

У солоній рибі тривалого зберігання утворюються канцерогени. Так фахівці називають елементи, які здатні викликати рак. Тож копчені, солоні та мариновані рибні страви не варто вживати постійно. Такі продукти слід обмежити, віддаючи перевагу здоровому і збалансованому харчуванню.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Свята та народні прикмети 23 лютого – чому сьогодні не слід роводити день на самоті

23 лютого – 54-й день року. У цей день відзначають 17 щорічних свят, з деякими…

23/02/2025 07:33
  • Новини

Найсмачніша домашня піца, як у піцерії: цей рецепт перевірено роками – ідеальне тісто

Піца може бути смачною не тільки в піцерії чи кафе, а й приготована в домашніх…

23/02/2025 06:29
  • Новини

Не садіть цю рослину біля моркви: вона виросте дрібною та гіркою

Морква – популярна культура на присадибних та дачних ділянках, її додають у різні страви, готують…

22/02/2025 22:54
  • Новини

Погода в Україні на неділю, 23 лютого

23 лютого очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті території країни без опадів.

22/02/2025 21:52
  • Статті

Чому варто купувати пелети від виробника: переваги та економія

Пелети як альтернативний, екологічний, безпечний та вигідний вид палива набуває все більшої популярності в Україні.…

22/02/2025 21:43
  • Новини

Магнітні бурі на неділю, 23 лютого 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

22/02/2025 21:18