Часте вживання солоної риби у великій кількості може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань, переконує головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде, пише «Крапка».
До канцерогенів першої групи разом із переробленим м’ясом відносять солону рибу, приготовлену шляхом маринування та соління.
У солоній рибі тривалого зберігання утворюються канцерогени. Так фахівці називають елементи, які здатні викликати рак. Тож копчені, солоні та мариновані рибні страви не варто вживати постійно. Такі продукти слід обмежити, віддаючи перевагу здоровому і збалансованому харчуванню.
Читайте також:
23 лютого – 54-й день року. У цей день відзначають 17 щорічних свят, з деякими…
Піца може бути смачною не тільки в піцерії чи кафе, а й приготована в домашніх…
Морква – популярна культура на присадибних та дачних ділянках, її додають у різні страви, готують…
23 лютого очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті території країни без опадів.
Пелети як альтернативний, екологічний, безпечний та вигідний вид палива набуває все більшої популярності в Україні.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?