Щоб млинці не рвалися, до тіста потрібно додати рослинне масло, а щоб не пригорали до сковорідки – не потрібно сипати багато цукру.
Цікаво: Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ну і найголовніше – це те, що такі млинці готуються на окропі, завдяки чому виходять ще більш еластичними та ніжними.
Ось і всі секрети! Смачного!
Зараз читають:
23 лютого – 54-й день року. У цей день відзначають 17 щорічних свят, з деякими…
Піца може бути смачною не тільки в піцерії чи кафе, а й приготована в домашніх…
Попри всю користь, яку може принести вживання риби, існує цілий ряд пересторог. Найголовніша – спосіб…
Морква – популярна культура на присадибних та дачних ділянках, її додають у різні страви, готують…
23 лютого очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті території країни без опадів.
Пелети як альтернативний, екологічний, безпечний та вигідний вид палива набуває все більшої популярності в Україні.…