Тісто за цим рецептом виходить надзвичайно смачним.
Читайте також: Легендарне тісто для булочок і пиріжків: повітряне і пористе — додайте таємний компонент
Інгредієнти:
- 150 мл молока;
- 1 яйце:
- 0,5 ч. л. солі;
- 1 ст.л. олії
- 400 г борошна.
Приготування:
- У глибокій мисці з’єднайте молоко, яйце та сіль, розмішайте. Влийте олію.
- Просійте борошно і введіть в рідку суміш. Замісіть тісто. Воно має бути не дуже м’яким, але еластичним.
- Все, можна сміливо приступати до ліплення вареників або пельменів.
Тісто виходить ніжним, із молочним смаком. Але головне, що працювати із таким тістом – суцільне задоволення!
Вас також можуть зацікавити новини: