Четвер, 6 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяХрусткі курячі ніжки, як на грилі

Хрусткі курячі ніжки, як на грилі

Этот материал также доступен на русском языке
Для того щоб отримати ароматні, соковиті, смачні курячі гомілки з хрусткою скоринкою, немов приготовані на грилі, зовсім не обов'язково розводити вогонь.

Раніше ми розповідали, як приготувати м’ясо по-французьки на сковороді: підходить і для звичайного сімейного обіду, і для урочистостей.

Хрусткі курячі ніжки

Інгредієнти:

  • Курячі гомілки — 1 кілограм,
  • мед — 1-2 столові ложки,
  • солодка гірчиця — 1 столова ложка,
  • лимон — 0,5 штуки,
  • сухий кріп — 1 чайна ложка,
  • рослинна олія — 2 столові ложки,
  • часник — 2-3 зубчики.

Приготування:

  1. Гомілки добре промити і приправити сухим кропом і натертим на дрібній тертці часником.
  2. Додати мед, гірчицю і вичавити сік половини лимона.
  3. Добре перемішати м’ясо, щоб маринад з усіх боків його покрив.
  4. Запікати м’ясо у духовці при температурі 180 градусів десь 40-45 хвилин.

Можна також приготувати курячі ніжки з картоплею в духовці — для цього достатньо поставити овочі на деко під м’ясом.

Тетяна Федорівна, м. Черкаси»

Приготуйте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні