Раніше ми розповідали, як приготувати м’ясо по-французьки на сковороді: підходить і для звичайного сімейного обіду, і для урочистостей.
Хрусткі курячі ніжки
Інгредієнти:
- Курячі гомілки — 1 кілограм,
- мед — 1-2 столові ложки,
- солодка гірчиця — 1 столова ложка,
- лимон — 0,5 штуки,
- сухий кріп — 1 чайна ложка,
- рослинна олія — 2 столові ложки,
- часник — 2-3 зубчики.
Приготування:
- Гомілки добре промити і приправити сухим кропом і натертим на дрібній тертці часником.
- Додати мед, гірчицю і вичавити сік половини лимона.
- Добре перемішати м’ясо, щоб маринад з усіх боків його покрив.
- Запікати м’ясо у духовці при температурі 180 градусів десь 40-45 хвилин.
Можна також приготувати курячі ніжки з картоплею в духовці — для цього достатньо поставити овочі на деко під м’ясом.
Тетяна Федорівна, м. Черкаси»
Приготуйте також: