Раніше ми давали рецепт ситної картопляної запіканки з м’ясом.
Ароматна, апетитна та хрустка – запечена картопля по-польськи стане чудовим доповненням до будь-якого столу! Завдяки поєднанню спецій та оливкової олії ця страва набуває особливого смаку та золотистої скоринки.
1. Картоплю добре помити, відварити в мундирі, потім очистити. Якщо бульби великі – нарізати. Посолити.
2. В окремій мисці змішати оливкову олію, спеції та подрібнений часник.
3. Полити картоплю ароматною сумішшю, ретельно перемішати.
4. Викласти на деко та запікати при 200°C до рум’яної скоринки, періодично помішуючи.
Смачного! Ця картопля ідеально смакує як самостійна страва або як гарнір до м’яса чи риби.
Читайте також:
Відомий міжнародний благодійний фонд оголосив про надання нової грошової допомоги для мешканців однієї з областей…
Вершкове масло - дуже популярний продукт. З ним готують бутерброди, гарніри, десерти і випічку. Натуральне…
Морозник — це не тільки зимова квітка, але й вічнозелена рослина, здатна прикрасити будь-який сад.…
Тариф на електроенергію залишиться незмінним до червня, однак для окремих категорій споживачів діятимуть нові обмеження.
Томати – це популярна культура, яку вирощують усі без винятку дачники та овочівники. Розповідаємо, коли…
У світі, де звичайна їжа може здаватися буденною, Delickcious відкриває нові горизонти для гастрономічних експериментів.…