Субота, 1 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяВін затьмарить навіть улюблений «Наполеон»: готуємо приголомшливий торт «Ледарка»

Він затьмарить навіть улюблений «Наполеон»: готуємо приголомшливий торт «Ледарка»

Этот материал также доступен на русском языке
Цей найніжніший торт з листового тіста в сто разів смачніший за «Наполеон». Переконайтеся у цьому самі!

Торт «Ледарка» – це неймовірно ніжний смак та мінімум зусиль при приготуванні. Він нагадує знаменитий «Наполеон», але готується набагато швидше. Такий десерт можна готувати хоч щодня та радувати своїх близьких!

Раніше ми розповідали, як приготувати улюблене з дитинства печиво «Каштани».

Інгредієнти:

  • Листкове бездрожжеве тісто — 750 г
  • Вершкове масло — 330 г
  • Згущене молоко — 270 г
  • Темний шоколад — 70г
  • Коньяк — 30 мл
  • Ванілін — за смаком

Приготування:

  1. Заздалегідь розморозьте листкове тісто і викладіть з холодильника вершкове масло, щоб воно стало м’яким.
  2. Розріжте розморожене листкове тісто на квадрати. Кожен квадрат трохи розкотіть і вирівняйте краї ножем.
  3. Викладіть тісто на лист на пергаментний папір і відправте його в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
  4. Коржі охолодіть та розріжте на дві частини.
  5. Приготуйте крем. Для цього збийте м’яке вершкове масло протягом приблизно 3-4 хвилин, поступово вводячи в нього згущене молоко. У крем додайте ванілін та коньяк. Збийте всі разом протягом хвилини. Готовий крем відправте у холодильник на 30 хвилин.
  6. Коржі підрівняйте ножем. Обрізки відкладіть убік і подрібніть у крихту.
  7. Шоколад натріть на крупній тертці у крихту.
  8. Зберіть торт. Помістіть корж на блюдо, змастіть його олійним кремом і посипте шоколадною крихтою. Зробіть це з кожним коржем.
  9. Готовий торт обсипте по краях крихтою від коржів, а зверху посипте тертим шоколадом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні