Ідеальний рецепт для тих, хто любить готувати максимально швидко і не проти поласувати випічкою. Печиво без борошна та олії, але з неймовірним смаком – ідеальне частування до чаю.
Раніше ми розповідали, як приготувати улюблене з дитинства печиво «Каштани».
Інгредієнти:
стиглі банани – 3 шт.
вівсяні пластівці – 100 г
шоколад
Приготування:
- За допомогою вилки розминаємо банани до однорідної маси.
- Додаємо до бананів вівсяні пластівці та ретельно перемішуємо. Залишаємо бананово-вівсяну масу на 10-15 хвилин, щоб вівсянка набрякла.
- За допомогою ложки викладаємо на заздалегідь змащене маслом лист або в силіконову форму без змащування приготовлену масу, а всередину кладемо по невеликому шматочку улюбленого шоколаду.
- Відправляємо печиво у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: