Четвер, 20 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяІдеальне тісто для пиріжків – холодний метод: спробуєте раз і готуватимете так...

Ідеальне тісто для пиріжків – холодний метод: спробуєте раз і готуватимете так постійно

Этот материал также доступен на русском языке
Цей спосіб приготування тіста справжня знахідка для тих, хто хоче з самого ранку порадувати своїх близьких смачними пиріжками.

Тісто виходить дуже повітряним, ніжним та смачним.

Читайте також: Незвичайні, але дуже смачні пиріжки з капустою на секретному тісті: так ви точно ще не готували

Інгредієнти:

  • 500 г борошна;
  • 300 мл води;
  • 10 г сухих дріжджів;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка солі;

 

  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • начинка для пиріжків.

 

Приготування:

  1. У теплій воді потрібно розчинити дріжджі, додати сіль, цукор та перемішати.
  2. Просіяти борошно і ввести в рідку суміш, замісити тісто.
  3. Тісто буде липнути до рук, тому його потрібно змастити олією, відправити в пакет і залишити в холодильнику на ніч для тривалого бродіння, не в морозилці, а в холодильнику.
  4. Вранці тісто готове. Перед смаженням розділити на однакові шматочки, скачати в кульки і залишити на 25-30 хвилин тісто погрітися на столі. Потім просто сформувати пиріжки та обсмажити на сковороді з достатньою кількістю олії.
  5. З цієї кількості тіста виходить 10-12 пиріжків.
  6. В якості начинки підійдуть картопля, горохове пюре, рис з м’ясом, яйця із зеленню, картопля з грибами або просто гриби з цибулею. Обирайте на власний смак.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні