Печінка, смажена з беконом
Завдяки додаванню грибів, бекону та соєвого соусу звичайна тушкована куряча печінка набуває яскравого та небанального смаку.
Інгредієнти:
- бекон — 6-8 смужок, цибуля — 2 штуки,
- гриби — 150 грамів,
- куряча печінка (замочена в молоці на 1 годину) — 450 грамів,
- вершкове масло — 30 грамів,
- соєвий соус — 1 столова ложка,
- борошно — 2 столові ложки,
- курячий бульйон або вода — 180 мілілітрів,
- рослинна олія — 2 столові ложки,
- сіль та перець — за смаком.
Приготування
- Розігріти на середньому вогні рослинну олію у сковороді.
Додати нарізаний кубиками бекон і обсмажувати його протягом 5 хвилин, періодично помішувати.
Додати нарізану цибулю і готувати, доки вона не стане м’якою.
Далі додати гриби і готувати, періодично помішуючи, 3-5 хвилин.
Шумівкою вийняти бекон із цибулею та грибами на тарілку, залишивши 2 столові ложки жиру в сковороді.
Знову розігріти жир і додати курячу печінку.
Обсмажувати до повної готовності.
Вийняти курячу печінку на тарілку. - Далі розтопити у сковороді вершкове масло, додати борошна та соєвого соусу.
Помішувати до однорідного стану протягом приблизно хвилини.
Влити курячий бульйону або воду, приправити сіллю та перцем і збивати, доки соус не загусне і не почне повільно кипіти. - Повернути курячу печінку та бекон із цибулею назад у сковороду, перемішати з соусом і дати всьому прогрітися.
Подавати страву з картопляним пюре.
Приготуйте за нашими рецептами: