Неділя, 19 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяПечінкові рулетики з плавленим сиром і часником - закуска із доступних продуктів

Печінкові рулетики з плавленим сиром і часником – закуска із доступних продуктів

Этот материал также доступен на русском языке
Куряча печінка чудово поєднується з сиром, рулетики виходять дуже смачними та поживними.

Печінкові рулетики з плавленим сиром і часником

Рулетики з печінкових млинців з плавленим сиром та часником – закуска із цілком доступних продуктів, але при цьому гідна святкового столу.

Інгредієнти:

  • печінка куряча – 400 г,
  • цибуля – 1 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • молоко – 120 мл,
  • борошно – 3 столові ложки,
  • сир плавлений – 160 г,
  • майонез – 2 столові ложки,
  • часник – 2-3 зубчики,
  • сіль, перець,
  • олія рослинна – для смаження.

Приготування

  1.  Промити печінку, очистити від прожилок і розрізати на кілька частин.
  2.  Очистити цибулю, нарізати великими шматочками.
  3.  Викласти печінку і цибулю в блендер або м’ясорубку і добре подрібнити.
  4.  Перекласти печінкову масу в глибоку миску, вбити яйця, влити молоко і перемішати.
  5.  Додати борошно, сіль і мелений перець, знову все ретельно перемішати.
  6.  Натерти моркву на дрібній тертці, додати до печінкової маси і знову перемішати. Тісто для млинців готове.
  7.  Розігріти олію в сковороді, влити трохи печінкового тіста, формуючи млинець.
  8.  Смажити млинець з кожного боку по 1,5-2 хвилини, залежно від товщини.
  9.  Натерти плавлений сир на середній тертці та викласти в миску.
  10.  Додати майонез, пропущений через прес часник, сіль, перець і перемішати.
  11.  Змастити кожен млинець сирною начинкою і згорнути рулетиком.
  12.  Готові рулетики відправити в холодильник на 1-2 години.
  13.  Перед подачею рулетики порізати на порції та прикрасити за бажанням.

Вам буде цікаво:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні