Це несподіваний інгредієнт, адже для смаження риби ми зазвичай використовуємо борошно та сіль. Але деякі господині додають цукор. І зараз пояснимо чому.
Читайте також: Не менше 1 разу на тиждень: названо найкориснішу рибу, яку обов’язково потрібно їсти взимку
Смажена риба – це універсальна і популярна страва, але навіть у досвідчених кулінарів іноді виникають труднощі з отриманням золотистої скоринки.
Існує один цікавий прийом, який дозволить вам приготувати соковиту і смачну рибу з хрусткою скоринкою, навіть якщо ви ніколи не готували цю страву раніше.
Для досягнення найкращого результату до суміші для панування риби необхідно додати трохи цукру. Саме він надасть рибі апетитну золотисту скоринку під час смаження.
Читайте також: Найкорисніша делікатесна риба: що приготувати з хребтів лосося
Ключовим моментом є дотримання правильних пропорцій. Занадто велика кількість цукру може зіпсувати смак кінцевої страви. Тому на 1 кг риби достатньо взяти щіпку цукру.
Також додавання цукру збагачує смак готової страви, роблячи його більш насиченим та вишуканим.