Якщо ви шукаєте найпростіший, але при цьому смачний десерт, то рекомендуємо вам цей рецепт.
Секретним рецептом найсмачнішої шоколадної ковбаси поділився блогер Alessandro Vitale. На приготування цього смачного десерту вам доведеться витратити всього хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати “Наполеон” на кремі “Дипломат”.
Інгредієнти:
- 250 г шоколаду (краще брати чорний);
- 150 г пісочного печива;
- 60 г вершкового масла;
- 100 г горіхів.
Приготування:
- Почніть з розтоплення масла та шоколаду. Використовуйте парову лазню, щоб акуратно нагріти їх разом.
- Печиво наріжте на невеликі шматочки, не перетворюючи його на крихту – важливо зберегти структуру для ефекту “салямі”.
- У глибокій мисці об’єднайте подрібнене печиво, горіхи з розтопленим шоколадом та маслом.
- Викладіть отриману масу на пергаментний папір або плівку.
- Загорніть кінці, щоб зафіксувати форму, і приберіть в морозильник на кілька годин.
- Коли шоколадна ковбаса застигне, дістаньте її з морозильника. Для більш апетитного виду посипте цукровою пудрою.
Зберігайте шоколадну ковбасу в холодильнику. Вона залишиться свіжою та смачною протягом 7–10 днів.
Вас також можуть зацікавити новини: