Середа, 8 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакої смачної та ароматної скумбрії ви точно ще не їли: найоригінальніший рецепт...

Такої смачної та ароматної скумбрії ви точно ще не їли: найоригінальніший рецепт засолювання

Этот материал также доступен на русском языке
Скумбрія – улюблена багатьма риба. Її можна поставити і на святковий стіл, і доповнити обід чи вечерю. Сьогодні пропонуємо рецепт, який вас просто зачарує.

Скумбрія виходить смачною, ароматною та дуже апетитною. Гості точно питатимуть у вас рецепт.

Читайте також: Не менше 1 разу на тиждень: названо найкориснішу рибу, яку обов’язково потрібно їсти взимку

Інгредієнти:

  • 2 скумбрії;
  • 2 моркви (натерті на тертці для корейської моркви);
  • 200 мл води;
  • 1-2 цибулини нарізані півкільцями;
  • 3 ст. л. оцту;
  • 2 ст. ложки соєвого соусу;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • 1 ч. ложка солі;
  • 1 ч. ложка молотого коріандру;
  • 1 ч. ложка червоного перцю.

Приготування:

  1. Розморозьте рибу, випатрайте її, видаліть голову і філе відокремте від кістки. Наріжте філе шматочками по 2-4 см завширшки.
  2. Цибулю наріжте півкільцями.
  3. Моркву натріть на корейській тертці.
  4. Для приготування маринаду в сковороду налийте воду, додайте олію, соєвий соус, натерту моркву, сіль та всі спеції. Доведіть вміст сковороди до кипіння. Влийте оцет і зніміть із плити.
  1. Дайте маринаду трохи охолонути. Викладіть скумбрію, нагору цибулю, а потім маринад. Перемішайте.
  2. Залиште маринуватися на 24 години, після чого риба готова до вживання.

Вас можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні