Вівторок, 7 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСтаровинний рецепт млинців, перевірений роками: неймовірно ніжні та дуже смачні

Старовинний рецепт млинців, перевірений роками: неймовірно ніжні та дуже смачні

Этот материал также доступен на русском языке
Зазвичай тонкі млинці готують на молоці, але сьогодні пропонуємо вам поекспериментувати. Тим більше цьому рецепту багато років і він себе зарекомендував з найкращого боку.

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 г;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Молоко – 300 мл;
  • Сметана – 2 ст. ложки;
  • Крутий окріп – 250 мл;
  • Соду – 0,5 ч. ложки;
  • Рослинна олія – ​​50 мл;
  • Цукор – 2 ст. ложка;
  • Щіпка солі.

Приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднайте яйця, молоко, олію та сметану. Розмішайте віночком до однорідності.
  2. У окропі розчиніть соду і влийте в молочну рідину, додайте солі та цукор. Частинами введіть просіяне борошно і віночком розмішайте до однорідності, щоб не було грудочок.
  3. Змастіть сковороду рослинною олією, розігрійте її і ополоником налийте тісто, розподіливши по всій сковороді. Обсмажуйте із двох боків до золотистого кольору.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні