Інгредієнти:
- Борошно – 250 г;
- Яйця – 2 шт.;
- Молоко – 300 мл;
- Сметана – 2 ст. ложки;
- Крутий окріп – 250 мл;
- Соду – 0,5 ч. ложки;
- Рослинна олія – 50 мл;
- Цукор – 2 ст. ложка;
- Щіпка солі.
Приготування:
- У глибокій мисці з’єднайте яйця, молоко, олію та сметану. Розмішайте віночком до однорідності.
- У окропі розчиніть соду і влийте в молочну рідину, додайте солі та цукор. Частинами введіть просіяне борошно і віночком розмішайте до однорідності, щоб не було грудочок.
- Змастіть сковороду рослинною олією, розігрійте її і ополоником налийте тісто, розподіливши по всій сковороді. Обсмажуйте із двох боків до золотистого кольору.
Читайте також: