Цей секретний інгредієнт – не що інше, як манка. Саме манка надає страві легкості та допоможе їй зберегти форму.
Читайте також: Румунська запіканка з фаршем і квашеною капустою – проста і ситна страва, але встояти перед нею не можна
Не поспішайте після випікання діставати запіканку з форми, дайте їй охолонути, аби вона краще зберегла свою форму.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Ці нешкідливі на перший погляд продукти можуть спричинити важкі захворювання. Дослідники зробили несподіваний висновок.
6 січня відзначають Всесвітній день дітей-сиріт війни, День прибирання ялинки, День обіймів, День пісочного тіста,…
З кефіру можна приготувати смачні пиріжки, пироги, торти та кекси. Завдяки кефіру випічка виходить повітряною…
Люди похилого віку завжди потребують підвищеного догляду та уваги. Але, як би добре молоде покоління…
З середини зими у багатьох овочівників стартує сезон посіву розсади. Але не всі знають, що…
6 січня різноманітна погода по всій країні, причому в деяких місцях вона помінялася кардинально.