Цей секретний інгредієнт – не що інше, як манка. Саме манка надає страві легкості та допоможе їй зберегти форму.
Читайте також: Румунська запіканка з фаршем і квашеною капустою – проста і ситна страва, але встояти перед нею не можна
Інгредієнти:
- 500 г сиру;
- 3 курячі яйця;
- 2 ст. ложки сметани (20%);
- 4 ст. ложки цукру;
- 4 ст. ложки манної крупи;
- сіль – щіпка
- ванільний цукор – до смаку
- вершкове масло для змащування форми
Приготування:
- У блендері з’єднайте сир, яйця, сметану, цукор, сіль, ванільний цукор та манну крупу. Подрібніть до одержання однорідної маси. Дайте суміші постояти близько 20 хвилин.
- Змастіть форму вершковим маслом і рівномірно розподіліть сирну масу по ній. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
Не поспішайте після випікання діставати запіканку з форми, дайте їй охолонути, аби вона краще зберегла свою форму.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини: