Гарбуз очистити від шкірки та насіння, натерти на тертці, посипати цукром і перемішати.
Просіяти в миску борошно.
Яйце змішати з сіллю, водою та 60 мл (4 столові ложки) рослинної олії. Додати у борошно. Перемішати все спочатку ложкою.
Потім замісити м’яке тісто. Накрити його рушником, дати постояти 20 хвилин.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Тісто поділити на 3-4 частини. Кожну частину тесту розкачати дуже тонко. Або краще обережно розтягнути тісто на кулачках.
Змастити тонкий пласт тіста олією.
Віджати сік із гарбуза. Викласти гарбуз тонким шаром на тісто.
Згорнути тісто з гарбузовою начинкою у рулет.
Змастити лист рослинною олією. Викласти рулети швом униз. Змастити вертути збитим жовтком або олією.
Помістити деко у розігріту духовку, випікати при 180-200 градусах 35-40 хвилин.
Вертути з гарбузом готові. За бажанням можна посипати охололі рулети цукровою пудрою.
Приготуйте й іншу випічку:
На деяких пенсіонерів чекає приємний сюрприз – наступного року їх значно піднімуть виплати.
Належна температура в помешканні важлива не тільки для комфортного проживання, а й для збереження ремонту…
26 грудня відзначають День подарунків та День скигліїв. Християни відзначають Собор Пресвятої Богородиці, вшановують пам'ять…
Пропонуємо вам рецепт тіста, який підійде і для вареників, і для пельменів. Таке тісто виходить…
На жаль, діагноз безпліддя сьогодні не є рідкістю. Для сімейних пар це слово звучить як…
Витяжка – потрібна річ на кухні. Якщо її потужність правильно розрахована, навіть після смаження в…