Цей торт – справжня знахідка для любителів солодкого, зокрема шоколаду. А з його приготуванням впорається навіть дитина, адже готується вона дуже швидко та з мінімуму інгредієнтів.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший сметанник із повітряним кремом без випічки.
Інгредієнти:
- «Нутелла» або інша шоколадна паста – 390 г
- яйця – 4 шт.
- харчова сода – 2 г
Приготування:
- Відокремлюємо жовтки від білка.
- Розігріваємо духовку до 165 градусів. Вистелаємо дно форми пергаментним папером.
- Додаємо шоколадну пасту у велику миску, яку можна використовувати у мікрохвильовій печі. Розігріваємо протягом 30 секунд, щоб паста стала рідкішою і легше перемішувалась.
- Додаємо жовтки та перемішуємо.
- Додаємо білки. За допомогою вінчика перемішуємо, поки тісто не стане однорідним та гладким.
- Додаємо соду і перемішуємо до однорідності.
- Виливаємо тісто для торта у підготовлену форму. Випікаємо приблизно 40-50 хвилин.
- Даємо охолонути торту, а потім обережно виймаємо його з форми. Він може трохи впасти, тому можна зрізати верхню частину, щоб вирівняти поверхню для покриття глазур’ю.
Вас також можуть зацікавити новини: