Запечена квасоля з цибулею в томатному соусі – це смачний гарнір, який можна подавати як самостійну страву. У звичайні дні квасоля буде прекрасним доповненням до м’ясних або вегетаріанських страв.
Вас також можуть зацікавити новини:
Зимовий одяг потребує постійного догляду. І якщо немає можливості здавати куртку чи пальто у хімчистку,…
За семирічним астрологічним циклом, на зміну року Сонця приходить рік Венери. Що передрікають зірки і…
12 грудня очікується зниження температури повітря у всіх областях України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Гастрит – захворювання дуже поширене. У деяких періодично трапляються гострі напади, в інших недуга перетворюється…
Щоб ви змогли здивувати рідних на Різдво, ми спростили ваше завдання та почали публікувати рецепти,…