Запечена квасоля з цибулею в томатному соусі – це смачний гарнір, який можна подавати як самостійну страву. У звичайні дні квасоля буде прекрасним доповненням до м’ясних або вегетаріанських страв.
Вас також можуть зацікавити новини:
Сучасні технології допомагають значно спростити догляд за рослинами та садовою ділянкою.
Інжир - це екзотична рослина, яка вже встигла прописатися на ділянках багатьох українців, проте у…
Багато хто любить чайний гриб. Напій з чайного гриба насправді є чайним квасом.
Якщо вас почали турбувати важкість, свербіж та печіння в ділянці заднього проходу, позбавтеся недоречної сором'язливості…
З 4 квітня українців, які працюють, чекають важливі зміни. Тепер лікарняні будуть виплачувати по-новому.
Перевірити стаж роботи можна на сайті ПФУ. Як це зробити, щоб не помилитися, розповідаємо покроково.