Запечена квасоля з цибулею
Запечена квасоля з цибулею в томатному соусі – це смачний гарнір, який можна подавати як самостійну страву. У звичайні дні квасоля буде прекрасним доповненням до м’ясних або вегетаріанських страв.
Інгредієнти:
- квасоля – 2/3 склянки,
- вода – 2 склянки,
- цибуля – 3 шт.,
- томатна паста – 3 столові ложки,
- олія, часник, мелений чорний перець, сіль – за смаком.
Приготування:
- Замочіть квасолю на ніч, потім відваріть її та злийте рідину в окремий посуд.
- Наріжте кільцями цибулю і обсмажте її на олії до золотистого кольору, додайте перець і сіль.
- Викладіть у форму шарами: квасоля, потім – цибуля, останній шар – квасоля.
- Змішайте рідину від квасолі з томатною пастою і полийте зверху.
- Запікайте в духовці при 250 градусах протягом 20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: