Банан у сирі
Інгредієнти:
- Банан великий — 1 штука,
- сир — 100 грамів,
- родзинки — 2 столові ложки,
- яйце (окремо жовток і білок) — 1 штука,
- борошно — 2 столові ложки,
- розпушувач та ванілін — по 1 щіпці.
Приготування:
- Подрібнити сир із родзинками та яєчним білком у блендері. Додати борошно, ванілін, розпушувач і перемішати. Має вийти густа сирна маса, яка трохи прилипає до рук.
- Очистити банан і нарізати кружечками завтовшки один сантиметр.
- Розігріти духовку і підготувати деко, якщо потрібно, змастити його олією.
- Узяти кружечок банана, злегка прим’яти його в кулачку, але не сильно, округляючи його. Потім узяти трохи сирної маси, загорнути в неї банан і скачати кульку. Повторити так з рештою.
- Випікати сирні кульки з банановою начинкою 15 хвилин при 180 градусах. Дістати, змастити з усіх боків жовтком і повернути в духовку ще на 5-7 хвилин.
Прикрасити за бажанням.
Приготуйте також: