Суп з плавленим сиром і грибами
Інгредієнти:
- Плавлений сирок — 3 штуки,
- картопля — 3-4 штуки,
- печериці — 200 грамів,
- морква — 1 штука,
- цибуля — 1 штука,
- часник — 2 зубчики,
- кріп,
- вершкове масло — 2 столові ложки,
- лавровий лист, сіль, перець і літр води.
Приготування:
- Цибулю і моркву очистити: цибулю — подрібнити, а моркву натерти на крупній тертці.
- Обсмажити овочі на вершковому маслі до золотистого кольору. В кінці додати нарізаний часник і смажити ще 3-4 хвилини.
- Картоплю очистити, нарізати кубиками, додати до овочів, перемішати і обсмажувати пару хвилин.
- На окремій сковороді обсмажити нарізані гриби, а потім викласти їх до решти продуктів.
- Залити все водою, додати лавровий лист, довести до кипіння і варити 7-10 хвилин до м’якості картоплі.
- Сир натерти на крупній тертці і викласти в суп. Посолити, поперчити, перемішати, довести до кипіння і варити на слабкому вогні декілька хвилин.
- В кінці додати подрібнений кріп і подавати страву до столу.
Читайте також: