Раніше ми давали рецепт дріжджового тіста для піци.
Шакшука — це яєчня, яка зводить з розуму своїм ароматом і яскравим смаком. Її історія бере початок в Ізраїлі, але сьогодні вона підкорює серця кулінарів по всьому світу. Простий набір інгредієнтів — томати, перець, часник, яйця та ароматні спеції — перетворюються на справжню магію на вашій тарілці.
Як приготувати шакшуку вдома?
Секрет ідеальної шакшуки — свіжі продукти та правильний баланс спецій. Подавайте гарячою, прикрасивши зеленню чи сиром фета, зі свіжим хлібом або пітою.
Насолоджуйтесь смаком, який дарує затишок та натхнення!
Читайте також:
Багатьох українців, які сьогодні отримують пенсії, цікавить питання, що буде із виплатами після припинення міжнародної…
Хто може залишитись без газу вже найближчим часом.
Частині українців надаються безкоштовні продукти харчування. Розповідаємо, як їх отримати.
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
Популярні банки підписали меморандум, яким запроваджено жорсткі обмеження для клієнтів.
Яку рибу обов'язково потрібно їсти взимку. Це не риба, а справжнє джерело вітамінів: вона обов'язково…