Четвер, 12 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУлюблені ласощі з 90-х: пісочне печиво через м'ясорубку – найпростіший рецепт

Улюблені ласощі з 90-х: пісочне печиво через м’ясорубку – найпростіший рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
У 90-ті роки це печиво готували у кожній родині. Готове тісто відправляли в м'ясорубку і таким чином формували найсмачніше та пісочне печиво.

Рецепт пісочного печива через м’ясорубку дуже простий і з ним впорається навіть господиня-початківець.

Раніше ми розповідали, як пекти шоколадне печиво.

Інгредієнти:

  • 3 склянки борошна;
  • 2 курячі яйця;
  • 200 г вершкового масла;
  • 1 склянка цукру;
  • 0,5 ч. ложки розпушувача для тіста;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

 

Приготування:

  1. Почніть з того, що з’єднайте цукор з яйцями і додайте до них розпушувач і ванільний цукор.
  2. В окремій мисці ретельно перемішайте розм’якшене вершкове масло з яєчною сумішшю. Поступово введіть борошно і замісіть тісто до однорідного стану.
  3. Підготуйте лист, застеливши його пергаментним папером. Пропустіть тісто через м’ясорубку без ножа, а потім наріжте його на потрібні шматочки.
  4. Викладіть отримані форми на лист. Поставте деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 20 хвилин.

Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні