Всього два інгредієнти, які додає у фарш, кожна друга господиня можуть стати винуватцями жорстких і сухих котлет. Що ж це за інгредієнти такі?
Першим винуватцем твердих і сухих котлет досвідчені господині вважають яйце, а точніше білок. Яйце допомагає котлетам тримати форму. Але насправді білок при смаженні згортається і вбирає вологу, позбавляючи котлети м’якості. М’ясо – це білковий продукт, тому яєчний білок у фарші точно зайвий. Додавати потрібно тільки жовток.
Саме жовток робить котлети м’якими та соковитими, тому що складається в основному із жирів.
Другий інгредієнт, який не варто додавати у фарш – це хліб, який замочують у молоці. Краще хліб замочувати у звичайній воді.
У молоці міститься також білок, який не дуже добре впливає на фарш.
Але з хлібом потрібно бути акуратним, надмірна кількість хліба шкодить котлетам, хоч і допомагає заощадити. Зазвичай на 1 кг м’яса додають близько 250 г хліба і краще білого.
Читайте також:
«Укрзалізниця» приготувала подарунок українцям на Різдвяні та новорічні свята та призначила додаткові потяги.
Що буде із субсидіями? На який термін продовжили оформлення земельних паїв? Кому зменшать, а кого…
Ситуація на фронті залишається складною. Противник, використовуючи свою перевагу в живій силі та техніці, атакує…
Останнім часом зʼявилося чимало новин щодо майбутніх реформ у пенсійній системі. І якщо їх запровадять,…
22 грудня в Україні відзначають День енергетика, День дипломатичної служби. В церковному календарі – день…
Доглянуте, блискуче і здорове волосся — мрія кожної жінки. Однак різкі перепади температури, холодне повітря…