Поєднання свіжої та квашеної капусти створює складніший смак, при цьому можна обійтися лише свіжою. Але тоді додайте в сковороду пару ложок лимонного соку, інакше медова насолода вийде занадто однозначною. І не шкодуйте спецій!
Подавати купусту гарячою, посипавши дрібно посіченою зеленню.
Читайте також:
Українська жіноча хустка в нашій культурі має символічне значення та вважається оберегом. Навіть існує неофіційне…
Взимку, у розпал застуд та захворювань, важливо підтримувати свій імунітет. Імунітет відіграє ключову роль у…
Якщо не знаєте, як надати пікантності страві з м'яса чи риби, спробуйте приготувати соус з…
Підвищений холестерин може призводити до серцево-судинних захворювань – від гіпертонії до інсульту та інфаркту.
Нещодавно Кабінет міністрів ухвалив постанову*, яка дає змогу ліквідувати МСЕК. Як зміниться встановлення інвалідності і…
Достроково вийти на пенсію можуть не лише ті, хто працював за списком №1 і №2…