Середа, 11 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПросто незрівнянний медовий пиріг на кефірі: м'який, вологий та ароматний – найпростіший...

Просто незрівнянний медовий пиріг на кефірі: м’який, вологий та ароматний – найпростіший рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Торт «Медовик» - це улюблені ласощі багатьох, але не всі мають час замішувати тісто, розкочувати коржі і випікати їх. Сьогодні пропонуємо найшвидший рецепт медового пирога, який також можна використовувати як основу для торта.

Це не «Медовик», а медовий пиріг, його можна розрізати на коржі та перемазати будь-яким кремом, а можна насолоджуватися медовим смаком повітряного, м’якого та вологого пирога.

Раніше ми розповідали, як приготувати “Медовик” на сковороді.

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 2-3 ст. ложки меду;
  • 1 склянка кефіру;

 

  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • 1 ч. ложка соди, погашена оцтом;

 

  • 10-12 ст. ложок борошна;
  • горіхи – за смаком.

 

Приготування:

  1. Яйця потрібно збити з цукром до освітлення маси, додати мед, кефір, олію та соду, погашену оцтом, все ретельно перемішати.
  2. Просіяти борошно і додати в суміш, перемішати до однорідності.
  3. Горіхи подрібнити і додати в тісто. Саме тісто має вийти не дуже густим, за консистенцією як сметана.
  4. Вилити тісто у форму для випікання, змащену олією та відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
  5. Готовність медовика можна перевірити дерев’яною шпажкою.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні