Горіхи у шкарлупі можуть зберігатися дуже довго. Від шести місяців до року вони залишатимуться належної якості у темному сухому місці за кімнатної температури. У холодильнику цей термін може тривати до півтора року.
Без шкаралупи волоські горіхи псуються швидше. При кімнатній температурі в непрозорій герметичній тарі такі горіхи будуть придатні для вживання протягом місяця. У холодильнику – три-шість місяців.
Читайте також: Для чого досвідчені господині замочують горіхи перед вживанням – такого ви точно не очікували
Заморожені очищені горіхи можуть зберігатись у морозильній камері до одного року. Але важливо берегти їх від зайвої вологи.
Скляні або пластикові посудини, які не пропускають світло будуть чудовою тарою для зберігання горіхів. Якщо обираєте прозорий посуд, подбайте про те, щоб розмістити його в темному місці. Горіхи не люблять вологу, тому кришка повинна міцно приставати. Для холодильника і морозильної камери обирайте цупкі поліетиленові пакети, позбавтеся зайвого повітря в них.
Читайте також: Кому протипоказані волоські горіхи: перевірте, чи є у цьому списку
Гіркий смак та неприємний аромат є ознаками того, що горіхи зіпсувалися. Часто зміна кольору, потемніння чи наліт також свідчать, що такий продукт краще не вживати. Такі волоські горіхи будуть несмачними, а також можуть викликати проблеми із травленням.
Читайте також: Волоський горіх наступного року буде просто посипаний плодами, що потрібно зробити до перших холодів
Ідеально чиста постільна білизна – це не лише естетично, а й важливо для здоров’я. Тому…
Є спосіб, що допоможе змусити навіть стару яблуню плодоносити. Для багатьох садівників він може здатися…
24 листопада у північних та східних областях очікується дощ з мокрим снігом, на решті території…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Автівки стали невід’ємною частиною сучасного життя, роблячи його комфортнішим і мобільнішим. Щороку все більше людей…
Брудні батареї — справжній виклик для багатьох господинь. Якщо не приділяти їм увагу, вони накопичують…