Інгредієнти:
- Печиво – 400 г;
- Волоські горіхи – 100 г;
- Вершкове масло – 100 г;
- Згущене молоко – 1 банка;
- Сметана – 300 г;
- Небагато тертого шоколаду для оформлення.
Приготування:
- Подрібніть печиво тільки не дуже дрібно.
- Всі горіхи дрібно наріжте або подрібніть качалкою через папір. Додайте їх до печива.
- Приготуйте крем. Для цього змішайте згущене молоко, сметану та попередньо розм’якшене вершкове масло.
- Після ретельного перемішування з’єднайте печиво з горіхами та кремом.
- Готову масу викладіть у роз’ємну форму, попередньо застелену пергаментом, та ретельно утрамбуйте.
- Поставте торт у холодильник на 3-4 години, а найкраще залишити його на ніч, щоб він міг добре просочитися.
- Після цього обережно витягніть десерт із форми, прикрасьте тертим шоколадом або подрібненими горіхами.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини: