Четвер, 26 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк у дитинстві: м'які та ніжні молочні коржики – рецепт найсмачнішого печива...

Як у дитинстві: м’які та ніжні молочні коржики – рецепт найсмачнішого печива на всі часи

Этот материал также доступен на русском языке
Смак цього печива знайомий із дитинства багатьом пенсіонерам. Але з часом цей рецепт багато хто забув, але він заслуговує на увагу і сьогодні. На приготування такої випічки потрібно витратити близько 20 хвилин. Зате потім вся родина насолоджуватиметься смачним печивом.

Інгредієнти:

  • 400 г борошно;
  • 200 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 100 г вершкового масла;
  • 90 мл молока;
  • 10 г розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Дістаньте масло з холодильника і дайте йому час розм’якшитися. Додайте до масла цукор і збийте міксером.
  2. Додайте в суміш молоко, яйце, розпушувач, ванільний цукор і перемішайте.
  3. Просійте борошно і всипте в суміш, замісіть тісто.
  4. Розкачайте тісто в пласт завтовшки до 1 см. Формочками або звичайною склянкою сформуйте коржики.
  5. Перекладіть їх на деко, застелене пергаментним папером і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні