Раніше ми писали, як маринувати улюблену рибу без оцту.
Цей в’язкий фрукт смачний, яскравий і містить багато вітамінів. Додавайте плід в салати, щоб зберегти бета-каротин, вітаміни A, C і B, кальцій, залізо й калій. Хурма містить багато клітковини, тож дає насиченість.
Кілька корисних властивостей такого салату:
Вас також можуть зацікавити новини:
Морква і буряк – основні коренеплоди, без яких не обійдеться жодна кухня. Сьогодніі ми розповімо,…
Розмір мінімальної зарплати впливає на виплати працівникам, посадові оклади яких менші за встановлений рівень мінімальної…
Отримати "базову соціальну допомогу" зможуть найуразливіші категорії українців, зокрема особи, що не мають права на…
Компанія "Газмережі" почала надсилати українцям рахунки за обслуговування внутрішньобудинкових газових систем. Із 2024 року така…
Вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних удари із застосуванням…
Проєкт триватиме 2 місяці й розрахований на жителів трьох областей країни. Вразливим категоріям населення будуть…