Цей торт дуже схожий на улюблений усіма “Наполеон”, але все-таки смачніший. А готується просто і швидко, і навіть без духовки!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші шоколадні трюфелі.
Інгредієнти:
- Пісочне печиво (“До кави” або “До чаю”) – 750 г
- Молоко – 900 мл
- Вершкове масло – 0,5 пачки
- Борошно – 5 ст. л. з гіркою
- Яйця – 4 шт.
- Ванільний цукор
Приготування:
- Приготуйте крем. З’єднайте цукор, яйця, борошно та ванільний цукор. Усе добре перемішайте та влийте тепле молоко.
- Перелийте крем у каструлю з нержавіючої сталі й варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи, доки не загусне.
- Коли крем охолоне, додайте до нього вершкове масло швидко перемішайте.
- У велику глибоку страву викладіть пісочне печиво, рясно полийте його кремом, далі знову печиво і крем. Так сформуйте торт.
- Чотири печива залиште і подрібніть у блендері. Посипте верх торта піщаною крихтою та відправте в холодильник для застигання.
Вас також можуть зацікавити новини: