Для приготування чоловічої страви знадобиться куряча печінка та сметана, завдяки такому тандему печінка виходить соковитою та м’якою. Звичайно, більше користі у яловичій печінці, але можна приготувати і курячу.
Раніше ми розповідали, як приготувати відбивні з печінки.
Інгредієнти:
- 300 г курячої печінки;
 - 2 ст. ложки соняшникової олії;
 - 3 ст. ложки сметани;
 - 2 зубчики часнику;
 - сіль та перець – за смаком.
 
Приготування:
- Помийте печінку, приберіть прожилки, розріжте на дві половинки.
 - Розігрійте сковороду з олією та обсмажуйте печінку близько 10 хвилин.
 - Посоліть, поперчіть, додайте подрібнений часник та сметану, зробіть вогонь поменше і під кришкою тушкуйте печінку ще 5-7 хвилин.
 - Таку печінку можна їсти з улюбленим гарніром або просто так з овочами.
 
Вас також можуть зацікавити новини:
							
											







