Але якщо дотримуватись цих трьох простих правил, а точніше секретів, то оладки вийдуть просто супер.
Раніше ми розповідали, як спекти оладки на дріжджах.
Правильне співвідношення цукру та солі: Для досягнення пишної текстури оладок важливо використовувати їх у пропорції 4:1. Тобто, якщо в рецепті вказано 1 чайну ложку цукру, додайте 1/4 чайної ложки солі.
Кількість яєць: Для отримання пишних оладок на половину літра тісту рекомендується використовувати не більше одного яйця. Це забезпечує ідеально повітряну текстуру.
Додавання олії в тісто: Введення однієї столової ложки олії в тісто дозволяє смажити оладки без додавання зайвої олії на сковороді. Це робить їх менш жирними, зберігаючи при цьому гарний смак та пишність.
Дотримання цих простих рекомендацій допоможе приготувати оладки, які сподобаються всім!
Читайте також:
Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ось на якому кефірі потрібно готувати пишні оладки – головний секрет досвідчених господарок
Цей торт – справжня знахідка для шанувальників смачних десертів. Готується він буквально за 15 хвилин…
Глибока осінь і початок зими характеризуються похмурими днями і ранніми сутінками. Тому стилісти радять обирати…
Багато садівників досі сумніваються, чи варто проводити підзимову побілку дерев і що це дає.
14 листопада у північних та східних областях України очікується дощ з мокрим снігом.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Літні люди через низьку активність стикаються з прискореною втратою м’язової маси та щільності кісток, що…