П’ятниця, 6 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіхто не здогадається з чого приготоване це печиво: м'яке, ароматне та неймовірно...

Ніхто не здогадається з чого приготоване це печиво: м’яке, ароматне та неймовірно ніжне

Этот материал также доступен на русском языке
Це печиво ви готуватимете з приводу і без. Неймовірно смачне, ароматне та ніжне. Але найголовніше, що можна навіть тим, хто сидить на дієті чи боїться набрати зайві кілограми.

Головний момент – це те, що таке печиво готується на основі гарбуза, тому якщо ви любите гарбуз, то печиво буде справжньою знахідкою.

Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.

Інгредієнти:

  • 1 склянка натертого гарбуза;
  • 1 склянка борошна;
  • 2 ст. ложки кукурудзяного крохмалю;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • 0,5 ч. ложки соди;
  • 125 г вершкового масла;
  • 200 г цукру;
  • 1 куряче яйце.

 

Приготування:

  1. Візьміть розм’якшене масло і розітріть його з цукром, вбийте яйце і додайте натертий гарбуз, перемішайте.
  2. Всипте соду, крохмаль, розпушувач та борошно, замісіть тісто. Воно має вийти м’яким, тому на лист його потрібно викладати ложкою, надаючи форму печива.
  3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Важливо! Гарбуз потрібно натирати на дрібній тертці.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні