Але вчені з’ясували, що квасолева дієта може бути дуже ефективна у боротьбі з діабетом та серцево-судинними захворюваннями. Вона також може стати гарною профілактикою раку.
Тому в нашому раціоні неодмінно повинні бути страви з квасолі. Квасоля замінить тваринний білок і служитиме профілактичним засобом багатьох хвороб.
Квасоля, печена з цибулею
Інгредієнти
Квасоля – 2/3 склянки, вода – 2 склянки, цибуля – 3 штуки, томатна паста – 3 столові ложки, часник, олія, чорний мелений перець, сіль – за смаком.
Приготування
- Квасолю замочити на ніч.
- Вранці відварити, рідину злити в окремий посуд.
- Цибулю нарізати кільцями й обсмажити на олії, посолити, поперчити.
- У форму викласти пластами квасолю і цибулю – верхній пласт має бути квасолевим.
- Відвар змішати з томатною пастою, залити квасолю і запікати 20 хвилин у розігрітій до 250 градусів духовці.
Вас також можуть зацікавити новини: