Вівторок, 29 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниБільшість господинь припускаються цієї помилки: як не можна мити підлогу – секрет...

Більшість господинь припускаються цієї помилки: як не можна мити підлогу – секрет у воді

Этот материал также доступен на русском языке
Чимало господинь стикаються з проблемою: після миття підлоги її поверхня залишається липкою та має розводи, не рятують навіть дорогі засоби. Ймовірно, було допущена одна помилка, яка притаманна більшості. Варто її виправити, і ваша підлога буде еталоном чистоти. Ви здивуєтеся, що не врахували цього раніше.

Якою водою мити підлогу

Першим етапом прибирання підлоги є обов’язкова робота з пилососом або віником. Наше завдання – максимально зібрати сміття та накопичення пилу. Тільки потім приступайте до миття. Але зважте на один нюанс.

Читайте також: Навіть найскладніші забруднення розтануть на очах: ​​і кухня, і ванна блищатимуть від цієї пасти

Керівник клінінгової компанії Аноешко Імамбакс каже, що більшість людей звикли мити підлогу гарячою чи дуже теплою водою. На його думку, у цьому полягає принципова помилка.

— Коли вода тепла, вона швидше випаровується, а це означає, що на підлозі залишаються залишки мийного засобу. В результаті на свіжовимитій поверхні залишаються смуги, а підлога виглядає липкою, – розповідає вона польському виданню.

Експерт рекомендує використовувати для миття підлоги холодну воду, додавши невелику кількість спеціального миючого засобу.

Як оцет допомагає вимити підлогу

Щоб отримати ефект блискучої підлоги, слід додати до води трохи оцту: на 5 літрів вистачить 2 столові ложки.

Читайте також: Для чого в унітаз насипають каву – ця порада працює: ви не повірите, поки самі не спробуєте

Аноешка Імамбакс переконує, що специфічний аромат швидко вивітриться, зате бактерицидна дія оцту допоможе підлозі довше залишатися чистою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні