Ця апетитна страва ніжна всередині та хрумка зовні, адже готується з додаванням сметанної заливки та має рум’яну сирну скоринку. Перед подачею посипте свіжою зеленню і насолоджуйтеся корисною дієтичною стравою.
Цвітна капуста — 500 грамів, яйця — 1 штука, шампіньйони — 150 грамів, олія — 3–4 столові ложки, цибуля — 1 штука, морква — 1 штука, сметана — 150–200 грамів, сир твердий — 3 столові ложки, сіль та свіжа зелень — за смаком.
Перед подачею посипати страву свіжою зеленню.
Читайте також:
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…