Раніше ми давали рецепт молдовського картопляного пирога з бринзою
Якщо ви не можете знайти корисні мюслі в супермаркетах, ви можете приготувати їх самостійно в домашніх умовах.
Інгредієнти:
- молоко 1 склянка,
- цукор 4 ст. л.,
- родзинки 3 ст. л.,
- волоські горіхи (очищені та подрібнені) 2 ст. л.,
- вершкове масло 60 г,
- вівсяні пластівці 1 склянка.
Приготування:
- Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, потім всипаємо вівсяні пластівці й обсмажуємо їх 5 хвилин на середньому вогні до тих пір, поки вони не стануть світло-коричневого кольору.
- Додаємо родзинки, горіхи, цукор. Тепер всі компоненти добре перемішуємо й обсмажуємо не більше 2 хвилин.
- Готові мюслі викладаємо в тарілку і заливаємо гарячим молоком. Даємо їм трохи настоятися і подаємо.
Цукор в рецепті можна замінити медом, але його не можна нагрівати, так як продукт втратить свої цілющі властивості. Тому додавайте мед тільки після того, як знімете мюслі з вогню і дасте їм трохи охолонути (ідеальний варіант – 60 °С).
Читайте також:
- Грузинський пиріг «Ачма»
- Запіканка з макаронів з куркою: ніяких дорогих продуктів, а смак – як із ресторану