Ця закуска стала настільки популярною, що навіть існує Міжнародний день начос.
Раніше ми розповідали про начос:
Салат «Айсберг» або пекінська капуста – 3-4 листки салату, курка копчена (філе) – 500 грамів, цибуля – 1 штука, майонез для заправки і начос – за смаком.
Начос чудово поєднуються з різноманітними соусами. Пропонуємо вам зробити сальсу – традиційний мексиканський соус.
Болгарський перець – 2 штуки, помідори – 400 грамів, біла цибуля – 1 штука, часник – 2 зубчики, кінза, лайм, сіль і гострий перець – за смаком.
Всі знають, що за застуди треба багато пити, і напої повинні бути максимально вітамінізованими.
У похмурі холодні зимові дні неодмінно захочеться гарячого чаю з чимось солоденьким. І для цього…
Ікона «Всіх скорботних Радість» прославляється 24 жовтня за новоюліанським календарем і 6 листопада - за…
Кінський каштан, який росте в Україні, використовується в декоративних озеленювальних цілях. Плоди кінського каштана люди…
Ми вже розповдали, що ще у вересні в Нацбанку заявили, що ініціюють заміну копійки на…
На початку жовтня стався гучний корупційний скандал, до якого потрапили голова обласної МСЕК, голова обласного…