Картопля — 1 кг, кукурудзяна крупа (дрібний помел) — 100 г, борошно пшеничне — 15 г, яйця — 2 шт., масло вершкове — 120 г, бринза — 100 г, сіль і перець – за смаком.
Готову страву дістати з духовки, нарізати на шматочки і подавати з соусом.
Для приготування соусу в сотейнику розтопити вершкове масло та покришити бринзу. Акуратно перемішати і зняти з вогню: шматочки бринзи не повинні повністю розчинитися.
Читайте також:
Осінь – це час смачної випічки із сезонними плодами. Сьогодні пропонуємо незвичайний рецепт кексів на…
Цікаве відео з неочікуваним способом чищення сковорідки набуває популярності в соцмережах. Жінка переконує, що завдяки…
Виноград потребує обрізки, і багато виноградарів замислюються, коли краще провести обрізку, щоб не позбавити себе…
Поки що синоптична ситуація суттєво не змінюється: 23 жовтня очікується погода без опадів на всій…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Автор цього комплексу вправ для людей похилого віку - китайський лікар Шен. Корисна така гімнастика…