Картопля – 1 кг, яйця – 2 шт., борошно – 180 г, курячий фарш – 200 г, цибуля – 2 шт., печериці – 300 г, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова – за смаком.
Очистити картоплю, порізати її на шматочки і відварити до м’якості. Злити воду з картоплі, зробити з неї пюре і залишити охолоджуватися.
До охолодженого пюре додати яйця, сіль та борошно, перемішати до однорідності.
На сковороді розігріти олію, додати одну дрібно нарізану цибулину і курячий фарш. Посолити і поперчити, обсмажити до готовності.
Добре помити гриби і порізати їх на шматочки. Нарізати другу цибулину дрібним кубиком. Гриби та цибулю смажити на олії до золотистості.
Взяти тісто, посипати стільницю борошном і сформувати з тіста ковбаску. Потім розрізати її на невеликі шматочки, розкотити кожен і покласти начинку всередину.
Зліпити кінці тіста, утворивши кульку, і злегка приплюснути її. Покласти готові галушки на дощечку, посипану борошном.
Покласти галушки в киплячу підсолену воду і варити протягом 2-3 хвилин після закипання. Готові галушки подати зі смаженими грибами.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Атмосфера астрологічних подій протягом тижня досить цікава та насичена. Для когось це період ефективного завершення…
Що потрібно знати, щоб ви отримали смачні смажені, а не парені гриби? Все дуже просто,…
Хто багато ходить, стоїть, до кінця робочого дня відчуває, як у нього "горять" стопи. Як…
Однією з традиційних страв мексиканської кухні є начос - хрусткі чіпси з кукурудзяного борошна, нарізані…
Ожина, яку ми цінуємо за її смакові якості та використовуємо в кулінарії, має чудовий набір…