Раніше ми писали, чим замінити хліб у котлетах та зберегти їх соковитість.
Вибір м’яса: ключ до успіху
Багато хто помилково вважає, що тільки ніжне м’ясо підходить для котлет. Але для соковитості важливіше жирність. Найкращий вибір – це свинина або яловичина з прожилками. Жир тане при жарінні, надаючи котлетам соковитість, а прожилки допомагають зберегти форму.
Несподіваний інгредієнт – куряча шкіра
Секрет соковитих котлет полягає у додаванні сирої курячої шкіри до фаршу. Вона містить багато жиру, який плавиться в процесі смаження, просочуючи м’ясо, роблячи його особливо соковитим. Крім цього, куряча шкіра додає неповторний аромат та смак, покращуючи текстуру котлет.
Поради для покращення смаку:
Для більш насиченого смаку додайте до фаршу спеції: перець, паприку або коріандр.
Щоб зробити котлети менш калорійними, можна додати до фаршу терті овочі – кабачки, моркву або баклажан.
Для додаткової соковитості використовуйте панірувальні сухарі, змішані з тертим сиром.
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні малозабезпечені сім’ї можуть розраховувати на допомогу від держави.
20 жовтня в Україні відзначають День працівників харчової промисловості, Всесвітній день статистики, Міжнародний день лінивця.…
Деруни – улюблена страва багатьох українців, але часто через наявність борошна вони виходять жорсткими та…
Сучасні технології розвиваються стрімко, і багато користувачів прагнуть мати найновіші пристрої. Одним з найзручніших способів…
До сьогодні в чималій кількості рецептів українських господинь складники вимірюються гранованими склянками. А в бюджетних…
На які тільки хитрощі не йдуть овочівники, щоб зібрати рекордний урожай моркви. Але цей спосіб…